Massage opleiding in Rotterdam gezocht?

Ben je op zoek naar een massage opleiding in de omgeving Rotterdam? Of je nu op zoek bent naar een opleiding voor algemene massage, ontspanningsmassage, sportmassage, vitaliteitsmassage integrale lichaamsmassage of massage voor autisme, je kunt terecht bij Eerste NVVS. Sommige instituten bieden meerdere massage opleidingen aan. Bij sommige opleidingsscholen kun je bijvoorbeeld kiezen voor de opleiding sportmassage of massage algemeen. Ook bieden ze veel cursussen aan ter verdieping zoals wellness-, ontspannings-, Ayurvedische, Hotstone, Bamboe, Lomi Lomi, Balinese, Hamam, Atlas, Shiatsu, stoel-, bindweefsel- en reflex voetmassage.

 

Massage opleiding Rotterdam

Goedkope massage opleiding

Bij een massage opleidingsinstituut die erkend is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKB) ben je ervan verzekerd deze voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Daaronder behoren onder andere eisen over de betrouwbaarheid, professionaliteit, transparantie, geschiktheid en bereikbaarheid van het instituut. Een ander voordeel hiervan is dat je geen BTW betaalt waardoor de prijs lager uitvalt. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel aanbieders van een massage opleiding die voldoen aan deze kwaliteitscode, wat goed is voor het resultaat en je portemonnee.

Massage opleiding die 80 jaar bestaat

Ben je op zoek naar een massage opleiding in Rotterdam? Dan is de Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage precies wat je zoekt. Onze opleidingen worden ook aangeboden in Capelle aan den IJssel. Onze opleidingslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer als je in Rotterdam woont. Naast de massage opleiding, die al meer dan 80 jaar bestaat, bieden we ook andere vormen van massage aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opleiding tot sportmasseur.

Wilt u meer informatie?