Massage regio Rotterdam

Wil je graag een massage in de omgeving Rotterdam? Dan kun je terecht bij de Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage (NVVS). Hoewel de massageruimte hoort bij de Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage en deze vorm van massage ook wordt gegeven, worden er ook andere vormen van massage aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een ontspanningsmassage met losmakende oefeningen, een hot stone ontspanningsmassage en een wellness massage met hot stones/cold stones, ontspanningsoefeningen en Lomi Lomi. Afhankelijk van het soort massage zal deze een half uur tot iets meer dan anderhalf uur duren.

 

Massage Rotterdam

Massage Rotterdam met expertise

De masseurs van de Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage zijn, zoals de naam al doet vermoeden, vakmensen. Hoewel sportmassages en ontspanningsmassages niet bedoeld zijn voor medische klachten en zo’n behandeling niet vervangen, brengt de masseur van de NVVS wel eerst jouw klachten in kaart. Dit kunnen bijvoorbeeld spanningsklachten zijn door werk of een blessure. Maar ook de algemene situatie op het gebied van gezondheid en de voorgeschiedenis worden in kaart gebracht. Zo weet je zeker dat de massage is afgestemd op jou als individu en dat je in goede handen bent.

Goedkope massage Rotterdam

Een voordeel van een massage bij de NVVS is dat deze relatief goedkoop is vergeleken met andere aanbieders van massages in Rotterdam. De prijzen zijn marktconform en vergeleken met sommige andere aanbieders gemiddeld tussen de 5 tot 20 euro lager. Daarnaast is het zo dat je met de aanschaf van een strippenkaart nog extra korting krijgt, dit komt neer op een gratis massage per vijf massages. Ben je op zoek naar een praktijk voor massage in  Rotterdam en nieuwsgierig naar wat de NVVS voor jou kan betekenen? Bekijk dan de website of maak direct een afspraak. Tevens kun je bij ons terecht voor een massage cursus.

 

Wilt u een afspraak maken?