Zoek je een opleiding sportmasseur te Rotterdam?

Ben je op zoek naar de beste opleiding sportmasseur? Rotterdam is een stad die een gunstige ligging heeft omdat hier vlakbij het eerste opleidingsinstituut is gelegen voor sportmassage. De Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage (NVVS) heeft dit als specialisatie en biedt dan ook een echte opleiding aan. Deze duurt één jaar en is inclusief lesmateriaal en natuurlijk het diploma. Het voordeel van dit diploma is dat sportmensen en niet-sportmensen vertrouwen in je zullen hebben en met een gerust hart bij je langskomen.

 

Opleiding sportmasseur Rotterdam

Begin jouw carrière als sportmasseur

Met de opleiding sportmasseur van de NVVS te Rotterdam kun je direct aan de slag als masseur in de sportwereld. Ook kun je een eigen praktijk beginnen na de opleiding. Je kunt geen mensen met medische klachten behandelen met sportmassage, maar dat is dan ook niet het doel want hiervoor is fysiotherapie bedoeld. Tijdens de opleiding sportmasseur leer je wel veel over anatomie en fysiologie, er komt dus zeker wel wat achtergrondkennis bij kijken waardoor je mensen met bijvoorbeeld blessures of overbelasting toch kunt helpen.

Opleiding sportmasseur examen

De examens kunnen in één keer worden afgenomen of modulair (per onderdeel zoals bijvoorbeeld algemene theorie, anatomie en fysiologie apart en praktijk ook apart) bij het NESPG en de locatie is Capelle aan den IJssel. Kun je niet wachten totdat jij jouw eigen diploma voor de opleiding sportmasseur op zak hebt? Ga dan snel naar de website van de NVVS. Daarop kun je de tarieven bekijken, contact opnemen voor vragen of jezelf direct aanmelden. Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor massage cursus.

 

Wilt u meer informatie?