Welkom op de site van de 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage. Sinds 1934 bestaat de 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage. Deze school is een begrip binnen Rijnmond.

Sinds 2011 bestaat bij ons de mogelijkheid om modulair onderwijs te volgen. Dit wil zeggen dat per onderdeel examen kan worden gedaan. Hierdoor ontstaat studiespreiding.

De cursus start gewoon in september, terwijl het eerste examen (anatomie) al in januari wordt gedaan. Het tweede examen (fysiologie) is dan in april aan de beurt, terwijl de praktijkexamens in juni worden gedaan. Er mag aleen aan het praktijkgedeelte worden meegedaan, wanneerde cursist de theorievakken heeft behaald.

Wij zijn gevestigd in een modern pand. Wij zijn heel goed bereikbaar per auto (er is voldoende gratis parkeergelegenheid) en per openbaar vervoer. Station "de Terp" van de metro ligt op 50 meter van school.  Hollandsch Diep 63 Capelle a/d IJssel

De lessen worden verzorgd door ervaren docenten (fysiotherapeuten en sportmasseurs).

Wij hechten veel waarde aan begeleiding van de cursisten, daarom hebben wij geen grote groepen, om meer individueel te kunnen begeleiden.

  

                             theorielokaal                                                                                                

In het kader van Europese wetgeving mogen erkende opleidingen een btw-vrijgesteld tarief (0%) hanteren. om dit goed te kunnen regelen is voor particuliere opleidingsinstituten een register in het leven geroepen. Dat is het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Vermelding in dit register betekent 2 dingen voor de cursist:1. Het opleidingsinstituut is getoetst op de hoogste kwaliteit 2. De opleiding is vrijgesteld van btw en dus betaal je minder. Alleen onderwijsinstellingen die in het onlangs opgerichte CRKBO staan, zijn erkende onderwijsinstellingen.

Om in dit register vermeld te worden is de 1e NVVS getoetst op:  zorgvuldigheid - rechtszekerheid - redelijkheid - betrouwbaarheid - (her)kenbaarheid. Vanaf december 2010 is de 1e NVVS CRKBO erkend

.

                                       praktijklokaal

Weer een reden om te kiezen voor een opleiding bij de 1e Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage.   

De 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage, een erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut in de regio Rotterdam-Rijnmond, De opleidingslokatie is aan het Hollandsch Diep 63, 2904 EP Capelle aan den IJssel.

Dit is een moderne, van alle gemakken voorziene opleidingslokatie, goed bereikbaar per auto. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de school. De opleidingslokatie is heel goed bereikbaar per Metro. Het metrostation "de Terp" (Calandlijn) ligt op 50 meter van het opleidingsinstituut.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten met een specialistische achtergrond in hun vakgebied, zoals fysiotherapeuten, sportmasseurs, lereraren lichamelijke opvoeding enz Allen met een grote doses praktische ervaring.