BMS is een belangenvereniging waarvan cursisten en oud-cursisten lid kunnen worden. Deze vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen van de sportmasseur in het algemeen. Zij geeft een mededelingenblad uit, organiseert activiteiten en zorgt voor interessante kortingen. Als belangenvereniging zitten zij niet stil, zo is de nieuwste ontwikkeling de erkenning van deze organisatie door de FBMS (Federatie Belangenverenigingen Massage en Sportverzorging). Deze vereniging overkoepelt vrijwel alle belangenverenigingen in Nederland. Gezien de contacten die de FBMS met onder andere het ministerie van WVS onderhoudt, betekent deze aansluiting van de "Belangenvereniging 1e NVVS" een erkenning waar zij recht op heeft. Dit lidmaatschap houdt voor u o.a. een collectieve aansprakelijkheidsverzekering voor beroepen en bedrijven, een ongevallenverzekering, rechtspositionele en fiscale hulp in.

 

 Iedere nieuwe Sportmassagecursist is automatisch (gratis) lid van      september tot januari van het cursusjaar waarin de opleiding gevolgd  wordt. Daarna is de contributie € 49,65 per kalenderjaar. Uitgebreide  informatie ontvangt u tijdens de opleiding.

 

DE COLLECTIEVE VERZEKERINGEN VIA DE BMS: voor polisvoorwaarden surf naar www.bms-belangenvereniging.nl

LID WORDEN VAN DE BMS KAN NATUURLIJK OOK! kosten zijn € 49,95 per jaar

Stuur even een email naar    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel het nummer 010-2280207 en hoor wat zij allemaal voor je kunnen betekenen.

Correspondentieadres: 
BMS 1e NVVS p/a Passiebloem 16, 3068 AK Rotterdam

ACTIVITEITEN: Raadpleeg de laatste uitgave van de "MESSAGE".

Voor zover niet anders vermeld bij de activiteit is de toegang voor leden Euro 10,- op vertoon van de carte d'identité, voor niet-leden Euro 20,-. Het reserveren van een plaats is in verband met de beperkte plaatsing voor alle pasactiviteiten verplicht! Bel hiervoor het informatienummer dat vermeld staat bij de betreffende activiteit.

HET BMS MASSAGE TEAM.

De belangenvereniging heeft een eigen massageteam. Dit massageteam kan worden ingeschakeld voor allerlei soorten (sport) evenementen. Alle leden van het team zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in het geven van diverse soorten massage, het verzorgen van (sport)blessures, het preventief tapen en bandageren. Tevens kan assistentie verleend worden bij EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen).

VOOR VERDERE INFORMATIE:

www.bms-belangenvereniging.nl