Cursus wellnessmassage Capelle aan den Jssel

 

Cursus wellness massageWilt u alle aspecten van de wellnessmassage leren beheersen? Kies dan voor de cursus wellnessmassage van de Eerste NVVS in de regio Rotterdam. Wanneer u deze cursus succesvol heeft afgerond bent u in staat om ontspannende massages te geven op een niveau dat geschikt is voor bijvoorbeeld wellnesscentra en sportscholen. U krijgt les van docenten met veel praktijkervaring en grote theoretische kennis.

 

Wat leert u tijdens de cursus wellnessmassage?

 

Deze vorm van massage is vooral gericht op ontspanning en het wegnemen van veelal door stress veroorzaakte klachten. Tijdens de cursus wellnessmassage leert u hoe u deze klachten door masseren kunt verlichten, maar zeker ook om de situaties te herkennen waarin masseren juist geen goede optie is. U leert vooral technieken voor het masseren van de nek, de rug, de buik, het gezicht, en de armen en benen.

Theorie

De cursussen van de Eerste NVVS zijn zeer praktijkgericht, maar bevatten ook een theoretisch gedeelte. Daarin gaan we in op de menselijke anatomie en fysiologie. Dat is kennis waarover een goede wellnessmasseur zeker moet beschikken.

Vooropleiding

Om te beginnen met de cursus wellnessmassage heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Alles wat u moet weten en leren is in de cursus verwerkt. De klassen zijn klein, dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. 

Duur, locatie en kosten cursus wellnessmassage 

De cursus duurt 12 weken, met elke donderdag een cursusdag van 19.30 tot 22.30 uur. De cursus vindt plaats in onze school in Capelle aan de IJssel (regio Rotterdam). 

Wilt u meer weten over de cursus wellnessmassage? Neem dan contact met ons. Direct online inschrijven is ook mogelijk, maak dan gebruik van het inschrijfformulier.