Leren masseren Capelle aan den IJssel

 

Leren masseren RotterdamWilt u leren masseren en bent u op zoek naar een massageschool in de omgeving van Rotterdam? De 1e NVVS is al vele jaren dé school voor een gedegen opleiding masseren in de regio Rijnmond – Rotterdam. Of u nu wilt leren masseren uit persoonlijke interesse of op zoek bent naar een beroepsopleiding tot sportmasseur, u vindt in het brede cursusaanbod ongetwijfeld een opleiding die bij u past. Bij alle cursussen kunt u er vanuit gaan dat u leert masseren door ervaren massagespecialisten met grote expertise in hun vakgebied. We werken met kleine groepen, zodat iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

 

Welke vormen van massage kunt u leren bij de 1e NVVS in Capelle aan den IJssel?

 

De 1e NVVS heeft een breed aanbod van massagecursussen:

  • Ontspanning / wellness
    Massages die vooral bedoeld zijn ter ontspanning. Deze cursussen zijn voor iedereen die wil leren masseren toegankelijk en bevatten veel praktijkgerichte oefenstof, maar ook de theorie van de menselijke anatomie en fysiologie wordt behandeld.
  • Sport
    Bij de 1e NVVS kunt u een complete opleiding tot sportmasseur volgen, als u deze opleiding heeft afgerond ontvangt een officieel erkend MBO diploma. Naast deze volledige opleiding is er tevens een cursus die speciaal is opgezet voor mensen in het verenigingsleven en bij sportclubs. 
  • Specialistisch
    Dan zijn er nog een aantal cursussen waarvoor een speciale vooropleiding vereist is: stoelmassage, kinesiotaping, hotsone massage, reflexzonevoetmassage, bindweefselmassage, ontspanningsmassage en shiatsu, nek- schouder en rugklachten Tevens zijn er voor gediplomeerde masseurs nog een aantal opfriscursussen.

Van beginner tot gevorderd. De 1e NVVS heeft voor iedere (potentiële) masseur een passende opleiding of cursus.  Kijk voor data en prijzen via het menu op de individuele cursuspagina’s

Wilt u meer informatie of binnenkort beginnen met het leren van masseren in onze school in de regio Rottedam? Bel naar 010-4256357 (06-52301232)of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .